AMG-uri în regatul zăpezii

AMG-uri împotriva schiorilor
,
1.97K 0

Schiorii împotriva AMG-urilor. Nu este un război, este o cursă. Una de forță și viteză. Haideți cu noi pe pârtia din Noua Zeelandă ca să aflați exact cine concurează și cine câștigă.

Cei mai buni schiori și snowboarderi profesioniști au făcut echipă împotriva AMG-urilor care au pătruns în regatul lor de zăpadă, la Snow Farm din Cardrona, pe insula sudică a Noii Zeelande. Filmat de fotograful specializat în auto, Chris Benny, videoclipul este atractiv și îți taie respirația.

AMG-uri în regatul zăpezii

Patru mașini uluitoare joacă rolurile principale în filmul plin de zăpadă: coupe-ul C 63 AMG “Edition 507”, G 63 AMG, SL 63 AMG și E 63 AMG. La volan, se află câțiva dintre cei mai buni șoferi de la Mercedes-Benz Driving Academy. Ei s-au luat la întrecere cu schiorii profesioniști de freestyle Beau-James Wells și Byron Well și cu snowboarderii profesioniști Stef Zeestraten și Mitch Brown, toți patru fiind membri ai echipei Cardrona NZ Park & Pipe Team.

Chiar dacă totul pare întâmplător, toate activitățile au avut loc pe un circuit închis și supervizat. Nici nu vom pomeni echipa învingătoare. Trebuie să urmăriți clipul ca să aflați. Dar înainte să faceți asta, poate doriți să verificați detaliile tehnice ale “actorilor” motorizați care joacă rolurile principale în acest film.

Acestea sunt mașinile care au mers cap la cap cu profesioniștii zăpezii și care au făcut muzica și mai frumoasă decât era deja, prin răcnetul motoarelor AMG:

  • Mercedes C 63 AMG ‘”Edition 507″ Coupé: consum mixt 12.0 l/100 km;
  • Mercedes G 63 AMG: consum mixt 13.8 l/100 km;
  • Mercedes SL 63 AMG: consum mixt 9.9 l/100 km;
  • Mercedes E 63 AMG S-Model: consum mixt 10.3 l/100 km;

Am îndrăzni să le mai dăm o idee pentru un film cu AMG-uri în regatul zăpezii! Data viitoare, pot încerca să concureze și împotriva câinilor dresați să tracteze sănii. Ferma Zăpezii din Noua Zeelandă oferă această posibilitate.

Comentati?

Your email address will not be published.