Roșu și rău! Mercedes-AMG GT a ieșit la joacă în zăpadă

,
1.53K 0

Iarna este locul său preferat de joacă. Mercedes-AMG GT a fost lăsat liber la distracție pe zăpadă. Și iată ce joc și-a ales.

Șoferii profesioniști de la AMG Driving Academy au pus mâna, pentru prima dată, pe super sportiva Mercedes-AMG GT, pentru marele show de iarnă. Bestia dezlănțuită de la AMG a incendiat gheața, într-un joc desfășurat sub stricta supraveghere a celor mai buni instructori.

Mercedes-AMG GT (2)

Este evident că nimeni nu a dus dorul săniilor și că toată lumea a făcut cele mai reușite derapaje controlate. Totul a avut loc la Arjeplog, provincial Lapland din Suedia, nu departe de cercul polar. Iar acesta a fost doar primul episod al serialului de iarnă, cu GT-ul de la Mercedes în prim plan. Iar partea cea mai frumoasă abia acum urmează!

În condiții nemiloase de iarnă, ridicînd temperaturile cu o injecție de adrenalină și cu o coloană sonoră fabuloasă, motorul biturbo V6 de 4,0 litri aruncă în aer barierele în drumul spre viteza maximă. Asta ar însemna 304 km/h, dacă mașina este echipată cu pachetul AMG Dynamic PLUS. Dacă nu, cei aflați la bord vor fi nevoiți să se mulțumească cu viteza limitată electronic la 250 km/h. În orice caz, gheața nu garantează că mașina va atinge 100 km/h în doar 4 secunde, așa cum ar trebui. Există riscul să întârzie un pic. Sau să ajungă mai devreme!

În orice condiții și indiferent de cifre, Arjeplog pare acum locul perfect pentru derapaje pe gheață și zăpadă la bordul supercarurilor Mercedes-AMG. Șoferii amatori au ocazia să-și rafineze stilul și abilitățile și să experimenteze aventuri extreme. Vă rugăm să vă puneți centura de siguranță dacă sunteți gata de drifturi!

Comentati?

Your email address will not be published.