Viitorul pick-up Mercedes îmbrăcat în haine de Nissan

,
1.58K 0

Denumit GLT și dezvoltat în strâns parteneriat cu Nissan, primul pick-up Mercedes a fost surprins testînd în straie mai umile de Nissan Navara.

Aparențele pot să înșele. Ceea ce vedem în primele fotografii spion publicate de colegii noștri de la Carscoops nu este un pick-up Nissan NP300 camuflat, ci nimic altceva decât viitorul GLT.

Cum este posibil? Daimler colaborează deja cu Renault-Nissan la nivel global, chiar această alianță deschizînd drumul pentru o platformă comună folosită atât de noul Navara, cât și de GLT de la Mercedes.

Viitorul pick-up Mercedes va fi disponibil cu o singură versiune de caroserie, o cabină cu patru uși. Suspensia spate independentă, tracțiunea integrală 4Matic și transmisia manuală cu șase trepte vor fi dotări standard, o transmisie automată cu noua trepte aflîndu-se pe lista de opțiuni.

O arie largă de trenuri de rulare va fi disponibilă, motoare cu patru și șase cilindri urmînd să-și găsească loc sub capota GLT-ului, în versiuni pe benzină și pe motorină, în timp ce prețurile de pornire sunt estimate să înceapă de la aproximativ 30.000 de dolari (21.000 de lire sterline).

Sursă foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.