Foto-spion: BMW Seria 2 Family Tourer, mai aproape de producția de serie

BMW Seria 2 Family Tourer
,
1.84K 0

Cei de la BMW par hotărâți să adopte în continuare implementarea unei platforme cu tracțiune față pentru unele modele din gamă, iar noile fotografii-spion cu presupusul Family Tourer confirmă lucrul acesta.

Dacă ați avut impresia că BMW a renunțat pentru moment la platforma cu tracțiune față, ar fi bine să vă mai gândiți o dată. După proaspăt-lansatul Seria 2 Active Tourer, BMW mai pregătește un alt model care va folosi aceeași platformă, dar care va oferi ceva mai mult spațiu în partea din spate.

Conform zvonurilor, versiunea în șapte locuri Active Tourer se va numi Seria 2 Family Tourer. Din aceste poze spion putem deduce faptul că modelul va avea două locuri în plus în spate. Cu toate acestea, este foarte probabil ca cele două locuri suplimentare să nu fie suficiente pentru doi adulți, ci doar pentru doi copii, dacă ne raportăm confort și spațiu oferit.

Spy-Photo

În afară de partea din spate mai lungă și ceva mai înaltă, prototipul de teste nu prezintă schimbări vizuale față de actualul BMW Seria 2 Active Tourer. Cel mai probabil BMW va păstra aceeași gamă de motorizări, inclusiv motoarele turbo de 1.5 litri în 3 cilindri diesel și pe benzină, precum și vârful de gamă reprezentat de motorul de 2 litri, 231 CP și 350 Nm ce propulsează versiunea 225i.

De vreme ce accentul va fi pus pe caracterul practic al modelului, ar trebui să ne așteptăm la o mulțime de spații de depozitare și suficiente compartimente pentru tot felul de bagaje, inclusiv la un volum generos al portbagajului, în special când cele două scaune suplimentare sunt rabatate.

Comentati?

Your email address will not be published.