SPIONAT: Jaguar XJ facelift surprins în timpul testelor pe zăpadă

Jaguar XJ facelift
,
2.04K 0

Jaguar XJ trebuie să facă față unei concurențe acerbe din partea rivalilor săi germani, BMW Seria 7 și Mercedes-Benz S-Class, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Jaguar va aplica un facelift discret navei sale amiral.

Modelul XJ a fost introdus în 2009, iar după 6 ani la datorie, Jaguar a decis că un suflu nou adus limuzinei sale de lux este imperios necesar.

Producătorul britanic pregătește un facelift discret pentru rivalul modelului Mercedes-Benz S-Class, așa cum se poate vedea și din pozele-spion care surprind mașina în timpul testelor pe zăpadă.

Prototipul de test este echipat cu bare de protecție modificate, grila frontală revizuită, faruri full-LED și o grafică nouă pentru faruri și stopuri.

mercedes_benz_classic_retromobile_2015_03

În afară de detaliile menționate mai sus, nu observăm alte schimbări semnificative, cu toate că modelul de serie ar putea beneficia de câteva mici modificări apărute pe parcurs.

La capitolul motorizări, este foarte probabil ca Jaguar să adauge în gamă o versiune plug-in hybrid pe lângă propulsoarele cu ardere internă deja existente, anunțată deja încă din 2012 de conceptul Jaguar XJ E.

Jaguar XJ facelift va debuta cel mai probabil în martie, la Salonul Auto de la Geneva 2015.

 

Comentati?

Your email address will not be published.