Mercedes-Benz SLC Shooting Brake în viziunea lui X-Tomi

,
1.15K 0

Mercedes-Benz SLC a fost în centrul atenției zilele acestea. Dar nu totul se rezumă la noul nume și la noua gamă de motorizare. Ce ziceți despre o excentrică versiune Shooting Brake?

Designer-ul maghiar X-Tomi reacționează rapid și ne oferă deja o primă idee despre cum o mașină a visurilor s-ar putea materializa. Neoficial, X-Tomi Design a vrut să vizualizeze un SLC mai practic, să zicem o mașină sport pentru familie. În orice caz, nu ne așteptam să ne îndrăgostim de înfățișarea celui mai mic roadster de la Mercedes în variantă Shooting Brake.

Din păcate, Mercedes-Benz SLC va rămâne doar sub formă de roadster cu două locuri în viitorul apropiat, o informație confirmată de către oficialii de la Mercedes-Benz. Proiectul preconizează că ideea unui SLC Shooting Brake veritabil ca fiind una mai exagerată.

Atunci, nu ne vom mai deranja să comparăm această imagine simulată pe calculator cu legendarele coupe-uri M de la BMW, ci, pur și simplu, vă vom da libertatea de a decide dacă designul final chiar merită atenție.

Sursă: X-Tomi Design

Comentati?

Your email address will not be published.