Mercedes CLC: C-Class Coupe cu 4 uși, aici în 2019

,
3.29K 0

Mercedes CLC este C-Class-ul Coupe cu patru uși pe care îl așteptam cu toții. Acesta combină proporțiile spectaculoase ale lui CLS cu ideea de modularitate a spațiului de la CLA Shooting Brake.

Bucurîndu-se de succesul modelelor Mercedes CLS și CLA, Mercedes reduce distanța dintre acestea cu un coupe cu patru uși care are la bază actuala Clasă C. Noul model a primit deja undă verde pentru 2019.

Anteriorul CLC, o mașină cu două uși și hayon, a fost un eșec. Dar noul CLC este complet diferit. Ca și Seria 3 GT de la BMW, CLC folosește ampatamentul mai lung al limuzinei C-Class din China. În ciuda ușoarei creșteri în dimensiuni, spațiul la cap va fi restricționat pentru cei care vor lua loc pe bancheta din spate.

Mercedes CLC va arăta nobil și agresiv. Partea frontală va afișa grila tip diamant, încadrată de faruri înguste. Pasajele puternice ale roților și geamurile mici vor fi amănuntele care vor caracteriza profilul noului Mercedes CLC.

Sub capotă, așteptăm să regăsim noua familie de motoare cu șase cilindri (M 256 pentru benzină și OM 256 pentru diesel). În premieră, motoarele pe benzină vor fi dotate cu filtru de particule. La interior, CLC oferă finisaje de lux și layoutul deja familiar cu două ecrane TFT de mari dimensiuni, ca la Clasele S și E. În ceea ce privește sistemul multimedia și dotările de confort, CLC va avea la bază tehnologiile actualului C-Class.

Comentati?

Your email address will not be published.