Fotografii spion cu BMW Seria 1 Sedan. Rivalul CLA-ului surprins din nou

,
1.38K 0

Noul BMW Seria 1 Sedan a fost surprins în teste din nou, înaintea debutului său din 2016. Platforma cu tracțiune față și motoarele cu trei cilindri au fost confirmate pentru rivalul CLA-ului de la Mercedes-Benz.

După ce a pătruns pe un teritoriu încă neexplorat cu primul vehicul din istoria mărcii cu tracțiune față, cu motor în trei cilindri și cu formă de MPV, BMW continuă să-și exindă gama entry-level și pregătește lansarea primului model Seria 1 în patru uși.

Cea pe care se bazează BMW Seria 1 Sedan este platforma cu tracțiune față UKL1, la fel ca și la mai micul Active Tourer, actualul MINI Hatch și o întreagă serie de viitoare modele cu tracțiune față construite de ambele companii. Interiorul și tehnologiile aflate dincolo de partea exterioară sunt aceleași ca la Active Tourer. Seria 1 Sedan va fi oferit opțional și cu tracțiunea integrală xDrive.

Spy-Photo

Nu există o informații oficiale referitoare la trenurile de rulare disponibile, dar este ușor să presupunem că ar trebui să ne așteptăm să putem alege dintre două versiuni pe benzină – un motor de 1.5 litri cu trei cilindri și 136 CP pentru 118i și un motor de 2.0 litri cu patru cilindri și 192 CP pentru 120i; și trei versiuni diesel – un motor de 1.5 litri cu trei cilindri și 116 CP pentru 116d, unul de 2.0 litri și patru cilindri cu 150 CP pentru 118d și unul mai puternic de 2.0 litri cu patru cilindri și 190 CP doar pentru versiunea cu tracțiune integrală 120 xDrive.

Pe de altă parte, piața americană va primi doar două versiuni pe benzină ale noului Seria 1 Sedan, 120i și 125i, cu cel din urmă programat să primească un motor turbo de patru cilindri, capabil să dezvolte 231 CP.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.