Update: Primele poze și primul video la calitate superioară cu F015 testînd în San Francisco

Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion
,
2.16K 0

Am văzut deja toate pozele făcute de amatori, care au invadat social media. Am dat play și tuturor filmulețelor încărcate pe internet la o calitate nu tocmai bună. Dar a venit momentul să trecem la lucruri mai serioase.

Mercedes-Benz arată primele fotografii profesionale din cadrul testelor făcute de F015 Luxury in Motion în San Francisco. Mașina care arată ca un OZN testează în California și pietonii au văzut-o pentru prima oară pe coasta Pacificului acum aproximativ cu zece zile în urmă. Și așa au ajuns Facebook, Twitter și Instagram pline de imagini cu acest concept Mercedes-Benz lansat la CES în Las Vegas.

Urcînd pe bulevardele în rampă ale orașului californian, F015 nu avea nicio șansă să se strecoare prin mulțime fără să fie observată.

Noile fotografii cu rezoluție mare arată călătorii aflați în celebrul tramvai din San Francisco rotindu-și captele pentru a arunca o privire în viitorul industriei auto: mașina autonomă Mercedes-Benz.

Mercedes F015 Luxury in Motion

Odată oprită, hoarde de pietoni fac roată în jurul ei. Un selfie cu această mașină, care nu va ajunge prea curând în showroom-uri, este chiar o lovitură primăvara asta! Dar oricât au încercat americanii să vadă interiorul mașinii, n-au reușit, pentru că vehiculul fără oglinzi laterale, nu are nici geamuri transparente!

Și acum, a apărut primul video la calitate superioară Mercedes F015 Luxury in Motion testînd în California:

Așadar… așa arată viitorul?

Comentati?

Your email address will not be published.