A45 AMG – Un bolid pentru campion

Mercedes A45 AMG
,
2.19K 0

Lewis Hamilton este obsedat de putere. Și nu vorbim doar despre puterea sa de a conduce sezonul precedent de Formula 1 de la un capăt la altul, dar și despre faptul că îi place să fie la conducere și în afara circuitului. Și acum primește un alt bolid cu care să facă asta: A45 AMG.

Cu un Mercedes-SLS AMG Black Series și un Pagani Zonda în garaj, campionul mondial știe exact ce înseamnă să dețină controlul.

Cei de la Mercedes i-au oferit de curând cheile unei noi mașini puternice. Mercedes-ul său unic A45 AMG vine cu o vopsea negru mat plus câteva stickere decorative concepute de Monster Energy și de AMG. Și în niciun caz, de pe mașină nu putea lipsi numărul cu care concurează Hamilton. Numărul 44 a fost imprimat pe portierele din spate.

A45 AMG

Mașina prezintă și câteva elemente de aerodinamică specifice modelului Edition 1. A-ul lui Hamilton vine cu elemente extra din fibră de carbon, cum ar fi eleronul proeminent cu extreme portocalii.

Și pentru că este o mașină de curse pentru un pilot de curse, A45 AMG are centuri de siguranță și scaune tipice vehiculelor de raliu.

A45 AMG

Înfățișarea sa periculoasă nu este însă suficientă pentru a ajunge pe pistă. Noul mijloc de transport al lui Hamilton adăpostește un motor AMG turbo de 2.0 litri, cu 4 cilindri, care dezvoltă 355 CP. Și Hamilton poate visa la mai mult. Surse din interior susțin că versiunea facelift a acestui model va avea 375 CP și va fi gata până la finele lui 2015.

A45 AMG

Îl puteți vedea pe campionul mondial din Formula 1 într-o altă mașină, cea cu care a câștigat Marele Premiu al Australiei, peste fix o săptămână, când va alerga să se califice pentru cursa din Malaezia. Rămâneți pe recepție, vă vom aduce cele mai recente știri din Asia.

Dați-ne un like pe Facebook și urmăriți-ne pe Twitter pentru a afla tot ce se întâmplă în Formula 1, dar și în culisele Marelui Circ.

Comentati?

Your email address will not be published.