Mercedes-AMG A 45 4MATIC – Mașina care sparge tiparele. Fotografii noi

,
3.03K 0

Mercedes-AMG A 45 4MATIC joacă rolul mașinii care nu respectă regulile, în noua galerie care pune noua compactă de la Mercedes într-un cadru nocturn. Cât despre reguli respectate sau nu, îndrăznim să spunem că asta depinde doar de viitorul șofer. Vehiculul are deja personalitate rebelă.

Lansat cu doar patru zile în urmă, Mercedes-AMG A 45 4MATIC deschide o nouă dimensiune în dinamică. Are ceva în plus din toate: mai multă putere, caracteristici aerodinamice superioare și – trebuie să-i credem pe cuvânt până o testăm noi – oferă mai mult confort la rulare.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC

A 45 are acum 21 CP și 25 Nm în plus, ajungînd la un total de 381 CP și 475 Nm, consolidîndu-și poziția de cea mai puternică mașină compactă din lume, găzduind sub capotă celebrul motor AMG de 2.0 litri cu 4 cilindri.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC

Compacta ultraperformantă aleargă de la 0-100 km/h în doar 4,2 secunde și atinge o viteză maximă de 270 km/h (cu pachetul AMG Driver). A-ul se laudă cu un consum de combustibil de 7,3 – 6,9 l/100 km.

Venind cu proporții armonioase, dar cu un stil agresiv, așa cum ne-a obișnuit, A-ul revizuit este programat să devină preferatul celor dependenți de stilul sportiv de condus.

Comentati?

Your email address will not be published.