Leul din Dresda – Mercedes A 45 AMG 4MATIC

,
1.72K 0

Mercedes A 45 AMG este un intrus la Dresda. Un intrus care aruncă în aer liniștea orășelului de la granița Germaniei cu Cehia. De pe circuit, mașina compactă de la Mercedes se aventurează în centrul vechi al orașului.

Echipa de lifestyle de la Highsnobiety a dus cea mai puternică mașină compactă din lume, Mercedes A 45 AMG 4MATIC, atât pe circuit, cât și pe străzile vechi ale orașului german, pentru ai testa forța de 381 de cai putere și rezistența. Mercedes A 45 AMG 4MATICMotorul turbo de 2,0 litri, construit manual de inginerii AMG, urlă pe circuit pentru a confirma că sprintul de la 0 la 100 km/h se poate realiza în doar 4,2 secunde.

Nu are nevoie să-și tragă sufletul, pentru că nu a oboist deloc. Așa că A 45 AMG 4MATIC se îndreaptă spre oraș, de-a lungul aleilor cu piatră cubică, încă ținînd turometrul în zona roșie. Dar trece atât de rapid, încât jumătate de milion de locuitori din Dresda adoarme la loc, aproape instantaneu. Liniile ultramoderne ale bestiei de la Mercedes și mârâitul nervos al acesteia oferă un contrast izbitor cu centrul vechi (Altstadt) al frumosului și liniștitului oraș german.

Catedrala Maicii Domnului, Opera din Dresda și statuia aurită a împăratului Poloniei August cel Puternic pot fi văzute în clipul super rapid ca și mașina.

Comentati?

Your email address will not be published.