Ce fel de monștri cumpără BMW-uri?

,
1.4K 0

Se pare că o femeie care merită cu prisosință titlul de “Mama secolului” a blocat accesul pompierilor care veniseră să-i salveze copilul de trei ani blocat în mașina familiei.

Motivul? Ei bine, pentru că este o nenorocită egoistă, ăsta este motivul. Ca să fim mai exacți, pentru că nu voia să i se spargă niciunul dintre geamurile mașinii. Adică, știți voi, un copil poți să-l faci gratis, dar prețurile la service-urile BMW sunt cam piperate…

Așa că iat-o protejându-și (precum o leoaică puii) preaiubitul BMW de oamenii care veniseră pentru motivul minor de a-i salva fiul. Dar să nu vă imaginați cumva că ea a fost cea care i-a chemat – oh, nu, ea chemase lăcătușul. Sunt sigur că cineva din masa de oameni adunată la fața locului a sunat după (adevăratul) ajutor.

Și atunci când ajutorul a sosit, ea a insistat să aștepte încă puțin până ajungea și omul care putea deschide portiera fără nicio zgârietură. Pompierii, pompieri fiind, n-au băgat-o în seamă și au recurs la spargerea prețiosului geam și la salvarea micuțului care, de altfel, plânsese și urlase după ajutor în tot acest timp.

Știți că se desfășoară o campanie online pe Facebook care vă avertizează să nu vă lăsați câinele în mașină într-o zi călduroasă, nici chiar cu geamurile deschise și nici măcar “pentru scurt timp”? Ei bine, se pare că nu a ajuns și în China – pentru că acolo internetul este așa cum este – sau mama nu a crezut că se aplică și în cazul copiilor.

Vestea bună este că totul s-a terminat cu bine, iar copilul este teafăr și nevătămat. Cel puțin pentru moment, pentru că nu poți niciodată să știi cu asemenea mamă… Mai ales acum când trebuie să fie tare nervoasă din cauza geamului spart la BMW…

PS
Doar glumeam cu titlul, suntem total conștienți de faptul că nu e nimic în neregulă cu aceia care cumpără BMW-uri.

PPS

Vă rugăm să ne iertați pentru calitatea imaginilor. Sunt… știți voi… chinezești…

Comentati?

Your email address will not be published.