Mercedes E-Class 2017 surprins aproape fără camuflaj

,
1.61K 0

Așteptarea a luat sfârșit! Acesta este noul Mercedes E-Class, aproape fără camuflaj, deconspirat cu două luni înainte de debutul său oficial programat să aibă loc în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

Cu siguranță, nu este nici pe departe întâia oară când noul Mercedes E-Class 2017 îşi arată liniile senzuale. Dar ceea ce arată, pentru prima dată, noua serie de fotografii spion, sunt detaliile design-ului final al noii limuzine, inclusiv forma exactă a grilei, a farurilor și a stopurilor.

Prizele frontale de aer sunt singurele elemente mascate. Mercedes plănuiește două tratamente diferite pentru partea frontală. O grilă cromată tradițională va decora modelele de bază, iar una mai sportivă, secționată de o lamelă, este rezervată pentru modelul mai sportiv Avantgarde, arătat în aceste fotografii spion.

Forma stopurilor este, de asemenea, vizibilă, imitîndu-le, prin poziția lor, pe cele de la Clasa S. Unitățile cu tehnologie LED pot adapta lumina ambientală și pot reduce sau mări intensitatea luminii în mod corespunzător, pentru a evita orbirea șoferilor aflați în spate.

La baza noului Mercedes E-Class 2017 se află platforma modulară MRA, ușor extinsă în comparație cu cea a mai micului C-Class, pentru a oferi un spațiu interior superior. Grație acestei noi platforme, construită, printre altele, și din aluminiu, E-Class va scăpa de câteva kilograme, masa totală a modelului ajungînd undeva în jurul valorii de 1,5 tone.

Mercedes-E-class-006

Mercedes E-Class 2017 va fi primul Mercedes care va beneficia de o nouă gamă de motoare, dezvoltate pe principiul modular, al cilindrului unic de 0,5 litri. O nouă familie de motoare biturbo de 3 litri, cu 6 cilindri în linie, purtînd numele de cod M256, își va face apariția alături de noul E-Class, în timp ce o nouă generație de motoare diesel (OM654) va înlocui actuala gamă OM 651. Noua transmisie automată cu nouă trepte, 9G-Tronic, va fi, de asemenea, oferită încă de la debut, aidoma versiunii plug-in hybrid.

Debutul comercial este programat să aibă loc în primul semestru al anului 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.