Mercedes-Benz arată schița noului E-Class la miezul nopții! Chiar e un an nou fericit!

Mercedes-Benz E-Class 2016
,
2.05K 0

Mercedes-Benz a început numărătoarea inversă până la dezvăluirea celei de-a cincea generații E-Class odată cu numărătoarea inversă pentru noul an. Cu puțin înainte de miezul nopții, compania auto a dezvăluit schița oului E-Class, arătînd în mare liniile limuzinei.

Deci iată rezultatul a 48 de luni de cercetare și dezvoltare. “Un design emoțional și tehnologia inteligență redau perfect filosofia Purității Senzuale a design-ului Mercedes-Benz”. Astfel descriu cei de la Mercedes capodopera inteligentă creată de companie. Schița noului E-Class arată linii alungite, o grilă sportivă, un profil care prezintă cute adânci și jante masive cu cinci spițe.

Această schiță își face apariția la scurt timp după ce Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul limuzinei și a făcut publice imagini filmate în timpul testelor, indicînd cifre imporante din faza de dezvoltare. 48 de luni de muncă. 1.200 de prototipuri. 12.000.000 de kilometri. 3.500 de metri pătrați de camuflaj. Toate acestea au jucat roluri principale în conceperea și construirea a ceea ce urmează să vedeți pe 11 ianuarie la primul salon auto din 2016.

Șeful departamentului de design de la Stuttgart, Gordon Wagener, spune că interiorul Clasei E 2016 “a avansat cu două generații. A urca în actualul E-Class după ce te-ai aflat în noua limuzină îți va da senzația că te întorci în epoca de piatră.”

E-Klasse InterieurE-Class Interior

Cât despre exterior, Gordon Wagener susține că acesta va fi “mult mai frumos și mai modern, dar și mult mai clar decât la C-Class sau S-Class”. Fotografiile spion de până acum nu fac decât să-i confirme spusele.

Mașina va fi dezvăluită în toată splendoarea peste exact 10 zile, la Salonul Auto de la Detroit, și va ajunge pe piață în primăvara anului acesta, gata să se bată cu BMW Seria 5 și Audi A 6.

UPDATE. Câteva ore mai târziu, un clip arătînd design-ul farurilor noului E-Class a ajuns pe internet:

Comentati?

Your email address will not be published.