Apariție prematură – Mercedes-Benz E-Class Coupe va fi lansat pe 14 decembrie

,
1.44K 0

Industria auto nu se aștepta la sosirea noului copil al familiei E-Class mai devreme de 2017, dar se pare că Mercedes-Benz E-Class Coupe va vedea lumina zilei peste doar trei zile.

Clipul de 20 de secunde arată cel mai nou membru al dinastiei Clasei E în detaliu, iar cadrele scurte și strânse confirmă suspiciunile alimentate de fotografiile spion. Linii senzuale și aerodinamice de coupe, stopurile tipice acestei game și toate dotările de care beneficiază versiunea limuzină se regăsesc la noul model. E Coupe va moșteni bordul cu ecrane duale de la limuzină, dar și sistemele de siguranță care au făcut-o pe aceasta una dintre cele mai inteligente limuzine business construite vreodată.

E-Class Coupe a fost deja testat de jurnaliștii de la Autocar din postura de pasageri, în urma unei călătorii pe drumurile acoperite de zăpadă din Alpii Austriei. Aceștia au dat verdictul: noul coupe este clar mai bun ca precendetul!

Mercedes plănuia să arate noua creație a companiei în ianuarie, la primul salon auto al anului 2018, la Detroit. Dar primele imagini oficiale au apărut deja în clipul promoțional, însoțit de anunțul că mașina va fi arătată în toată splendoarea miercurea viitoare! Așa că abia așteptăm 14 decembrie!

Comentati?

Your email address will not be published.