Mercedes-AMG GT4: AMG GT cu patru uși sosește luna viitoare

,
1.53K 0

Mercedes-AMG GT4, AMG GT-ul cu patru uși despre care există zvonuri de multă vreme, un rival pentru Porsche Panamera, va fi dezvăluit sub formă de concept la începutul lunii viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.

Morișca zvonurilor este din nou în funcțiune. Conform presei britanice, Mercedes-Benz are un as în mânecă pentru Salonul Auto de la Geneva, și anume prototipul pre-serie al unei super limuzine de vis cu patru uși, care are la bază supercar-ul AMG GT.

Conform revistei britanice Autocar, mașina va fi denumită ‘AMG GT4’, iar numele său nu este o coincidență. Super limuzina cu 600 CP ar fi, de fapt, al patrulea produs dezvoltat în totalitate de divizia sport de la Mercedes și de sub-brand-ul Mercedes-AMG, alăturânduli-se în cadrul gamei actuale, modelelor AMG GT Coupe și Roadster.

O alternativă practică la tema AMG GT, noul Mercedes-AMG GT4 va combina design-ul agresiv al coupe-ului cu formatul în patru uși al mai marelui și mai sportivului CLS. Capota alungită a mașinii sport cu două uși este dificil de combinat cu portierele din spate, așa că GT4 are șanse mari să beneficieze de un nou design al profilului. Nu vor fi surprize sub capotă, pentru că acolo se va afla motorul V8 biturbo de la AMG, îndeplinindu-și misiunea cu peste 600 CP, probabil aceeași putere de 612 CP pe care o are și noul Mercedes-AMG E 63 S.

Mașina care își va face apariția la Geneva este, conform celor de la Autocar, încă sub formă de concept, care va anticipa modelul de serie GT4. Versiunea de serie ar putea ajunge în showroom-uri în 2018.

Foto: Autocar.co.uk

Comentati?

Your email address will not be published.