Să strălucească soarele! Mercedes-Benz arată interiorul noului E-Class Cabrio

,
1.83K 0

Mercedes-Benz nu mai are răbdare! Compania abia așteaptă să-și prezinte noul cabriolet. Lansarea oficială a fost anunțată pentru prima zi a salonului auto de la Geneva, dar fotografiile oficiale își vor face apariția pe internet spre mijlocul acestei săptămâni!

Un GIF postat pe pagina oficială de Facebook a companiei Mercedes-Benz nu arată prea multe, dar este suficient pentru a ne stârni curiozitatea. Imaginile arată procedura de deschidere a acoperișului textil, dată pe repede înainte, a noului E-Class Cabrio.

E-Class Cabrio vine însoțit de toate tehnologiile futuriste ale limuzinei lansate anul trecut la Detroit și beneficiază de funcții tipice mașinilor decapotabile ale companiei, cum ar fi sistemul de încălzire la nivelul gâtului, AIRSCARF. Mercedes mizează pe noul model în cursa pentru cele mai bune cifre de vânzări, o cursă câștigată în 2016 în fața celor de la BMW și Audi. Piele nappa perforată și scaune încălzite, dar și un acoperiș cu trei straturi alcătuiesc pachetul de lux al decapotabilei E.

 

Sun Cabrio GIF by Mercedes-Benz - Find & Share on GIPHY

E-Class Cabrio strălucește sub soarele de primăvară în weekend-ul viitor, dar și alte modele Mercedes vor fi în prim plan în Elveția: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, GLA facelift și modelele coupe și cabrio ediție specială de la AMG se vor afla printre cele 34 de automobile aduse de brand-ul premium la Geneva.

Comentati?

Your email address will not be published.