Mercedes-uri furate ziua-n amiaza mare

Two luxury vehicles stolen from the Hertford dealership
,
1.33K 0

Hoții au gusturi la mașini. Doi bărbăți au furat două Mercedes-uri Clase E ziua-n amiaza mare, de la un dealer din Hertford, Anglia, la mai puțin de 40 de kilometri distanță de Londra. Autoritățile au vizionat filmările înregistrate pe camerele de supraveghere și încearcă să dea de urma hoților.

Lovitura dată în plină zi a lăsat showroom-ul din Hertford fără două Mercedes-uri E 220, unul albastru și unul negru. Mașinile furate valorează aproximativ 100 000 de euro. Visionînd frame cu frame imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, autoritățile au observat cum un bărbat intră în garajul din strada John Tate, ia un set de chei, apoi se îndreaptă spre parcul auto. Se urcă, pur și simplu, la volan – spun reprezentanții poliției – și pleacă. Parchează automobilul, se întoarce în garaj și repetă exact același scenariu. Pasează apoi setul al doilea de chei unui alt bărbat și amândoi se îndepărtează cu vehiculele de lux.

Detectivul Constable Shaun Turner conduce ancheta și îi roagă pe toți cei care îi recunosc pe cei doi bărbați din înregistrări să contacteze de urgență autoritățile. Noi am adăuga: dacă îi vedeți, asigurați-vă că știți exact unde vă sunt cheile de la mașină.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.