Start pentru Clasa C T-Model, Clasa S Coupe și CLS facelift

,
1.26K 0

Mercedes a lansat în luna septembrie câteva modele noi şi anume Clasa C T-Model, Clasa S Coupe și CLS facelift.

Noile modele beneficiază de un design sportiv, materiale de înaltă calitate, tehnologie inovatoare şi motoare noi şi eficiente. Noua Clasă C Estate are un design dinamic şi modern, care inspiră emoţie. Clienţii pot opta între două grile frontale – una sport şi cealaltă de lux, cu steaua în trei colţuri pe capotă. Noul model oferă mult mai mult spaţiu pentru pasageri datorită ampatamentului mărit. De asemenea, dispune de o capacitate maximă de încărcare de 1510 litri, la care se adaugă îmbunătăţiri considerabile în ceea ce priveşte versatilitatea şi funcţionalitatea. Suspensia pneumatică AIRMATIC este disponibilă pentru prima dată în acest segment şi oferă un confort de clasă superioară.

Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé  (C 217) 2014

Noua Clasă CLS  vine echipată cu faruri performante LED în variantă standard şi o transmisie automată în 9 rapoarte pentru câteva versiuni, ce are drept scop reducerea consumului de carburant. Nu este nevoie să menţionăm faptul că versiunile AMG beneficiază de aceleaşi inovaţii disponibile pe noua generaţie CLS. În ceea ce priveşte motorizarea, noua Clasa C Estate va beneficia într-un prim stadiu de trei versiuni pe benzină şi patru diesel.

Noul Mercedes-Benz S-Class Coupé impresionează printr-un design exterior ce îţi taie răsuflarea şi setează noi standarde emoţionale în istoria automobilului. Mai mult decât atât, la cererea clientului, farurile LED pot fi customizate cu 47 de cristale Swarovski. Noul model S-Class Coupé este luxos şi comfortabil, fiind în acelaşi timp cea mai silenţioasă maşină de serie.

Mercedes-Benz C-Klasse (S 205) 2014

Cele trei noi modele lansate oferă cele mai înalte standard de siguranţă, în principal datorită sistemelor de asistenţă care vin în versiunea standard, cum ar fi COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, dar şi suspensia opţională MAGIC BODY CONTROL cu funcţia curve tilting.

E timpul să ne îndreptăm privirea asupra preţurilor. Mercedes Benz C-Class T-Model porneşte de la 34.100 EUR pentru versiunea C 180. Cât priveşte modelul CLS, acesta are un preţ de pornire de  56,203EUR, în timp ce CLS Shooting Brake poate fi achiziţionat începând de la 58,187 EUR. Pe de altă parte, modelul Mercedes-Benz S-Class Coupé este oferit la un preţ ce porneşte de la 130,281 EUR.

Comentati?

Your email address will not be published.