Mercedes-AMG C 63 R – C-Class Coupe cu 557 CP

,
1.17K 0

Mercedes-AMG C 63 R demonstrează că mereu este loc de și mai mult spectacol. Și exact asta va oferi C-Class Coupe cu 557 CP. PRIMELE FOTOGRAFII SPION ȘI DETALII prin intermediul Autoweek.nl.

Mercedes oferă deja relativ noul C-Class Coupe în nu mai puțin de trei versiuni AMG: 43, 63 și 63 S. Și ca și cum cei 510 cai putere ai celui din urmă nu erau suficienți, Mercedes va adăuga în curând o versiune fierbinte, Mercedes-AMG C 63 R.

mercedes-amg-c63-r-3

Până de curând, superlativul de la Mercedes-AMG ar fi fost denumit ‘Black Series’, dar odată cu înfățișarea lui AMG GT R, devine clar că nu mai este neapărat necesar. Așadar, Mercedes-AMG C 63 R pare menit să ia locul modelului Black Series și vine la pachet cu un eleron spate uriaș. În afară de acela, diferențele exterioare față de versiunile 63 obișnuite sunt altfel, puține.

Cea mai evidentă noutate pe care o aduce această mașină este versiunea cu 558 CP a motorului V8 biturbo de 4.0 litri, care a fost prezentată recent, odată cu apariția modelului AMG GT Roadster C. Cu acea putere, Mercedes-AMG C 63 R ar fi semnificativ mai puternic, fără să intre însă în aceeași ligă cu vârful de gamă AMG GT R cu 585 CP.

În combinație cu masa redusă și cu un șasiu mai rigid, cei 558 CP reprezintă însă o performanță impresionantă. Un 63 obișnuit sprintează deja în numai 4 secunde de la 0-100 km/h, modelul S parcurge același interval în aproximativ 3,9 secunde, așa că R-ul se va apropia de 3,5.

mercedes-amg-c63-r-2

Foto: Autoweek.nl

 

Comentati?

Your email address will not be published.