Petrecerea campionilor! Mercedes-AMG PETRONAS sărbătorește al treilea titlu

,
1.18K 0

Cea mai tare echipă din Formula 1 pentru a treia oară la rând, Mercedes-AMG PETRONAS, petrece! 1.500 de campioni de la uzinele companiei din Brackley și Brixworth i-au întâlnit pe cei care sunt mereu în lumina reflectoarelor în duminicile în care au loc curse.

Șeful diviziei Motorsport de la Mercedes-AMG Toto Wolff, președintele de onoare de la Mercedes-AMG PETRONAS Niki Lauda, triplul campion mondial Lewis Hamilton și actualul lider al clasamentului Nico Rosberg au sărbătorit alături de angajați.

world title Mercedes-AMG PETRONAS (2)

Piloții și managerii au mers direct la Brackley și Brixworth după ce au revenit de la Suzuka, pentru a-i felicita pe cei care lucrează acolo și pentru a sărbători cel de-al treilea titlu mondial alături de echipa în formula lărgită.

“Avem cel mai bun motor din Formula 1”, se mândrește Nico Rosberg, înconjurat de cei care au lucrat la unitatea V6.

“Aceștia sunt oamenii care ne dau forță să obținem victorii”, le-a mulțumit și Lewis Hamilton.

“Există un motiv anume pentru care am ajuns aici. Sunt, de fapt, 1500 de motive, 1500 de oameni. Și vă mulțumim tuturor”, a spus Toto Wolff.

world title Mercedes-AMG PETRONAS (3)

Toată lumea s-a aliniat pentru a forma cifrele 2-0-1-6, anul care marchează tripleta pentru echipă, dar și pentru baia de șampanie și confetti.

Nu e prea mult timp pentru petreceri însă, pentru noii campioni mondiali. În curând, vor zbura dincolo de Atlantic pentru Marele Premiu al Statelor Unite. Cu patru curse înainte de finalul sezonului, Nico Rosberg are 33 de puncte înaintea colegului Lewis Hamilton.

Comentati?

Your email address will not be published.