Mercedes E-Class Coupe 2018, aproape nedeghizat într-o nouă filmare spion
, / 750 0

Mercedes E-Class Coupe 2018, aproape nedeghizat într-o nouă filmare spion

SHARE
Home Mercedes-Benz E-Class Mercedes E-Class Coupe 2018, aproape nedeghizat într-o nouă filmare spion

E-Class Coupe 2018 renunță la camuflaj aproape de tot în cea mai recentă filmare spion. Este clar că modelul E-Class cu două uși are la bază design-ul noului Coupé S-Class.

Ca și limuzina, Mercedes E-Class Coupe 2017 (2017 sau 2018?) prezintă o capotă alungită și un parbriz plat, care direcționează privirea către compartimentul pasagerilor schimbat din temelii. Stopurile sunt acum mai înguste, asigurând părții posterioare o înfățișare robustă, dar elegantă. Țevile de evacuare sunt integrate în șorțul spate și prezintă un finisaj cromat. Capacul portbagajului, care se deschide scurt, prezintă o mica protuberanță în partea superioară.

Din punct de vedere tehnic, noul Mercedes E-Class Coupe este asemănător cu limuzina, până la platforma modulară MRA. Design-ul interior, cu ale sale display-uri digitale duale de 12,3 inchi, este oarecum inspirit de modelul cu patru uși deja prezentat.

La capitolul motorizare, E-Class Coupe se va concentra pe versiuni de top: un model AMG cu motorul twin-turbo de 4.0 litri de la AMG GT (în versiunea cu 476 și 510 CP) vor fi disponibile încă de la început, la fel ca și modelul Mercedes-AMG 450 cu motor V6 biturbo de 3.0 litri cu 403 CP. Evident, la capătul opus al gamei se vor regăsi motoarele turbo diesel și pe benzină cu patru cilindri.

Comentati?

Your email address will not be published.