Mercedes C-Class se pregătește pentru un facelift major

,
1.58K 0

Mercedes-Benz nu pare să stea niciodată pe loc. Actualul C-Class are doar trei ani de când se află pe piață, dar inginerii de la Mercedes lucrează deja la o versiune revizuită, programată să-și facă apariția anul viitor.

Era decembrie 2013 când actualul Mercedes-Benz C-Class a fost prezentat lumii întregi – purtând numele de cod W205 / S205. Designul său, care este, în mod clar, inspirat de S-Class, s-a dovedit a avea un succes răsunător. Pe repede înainte până în 2016 și, în lumea automobilistică, a sosit momentul unui facelift. De fapt, Mercedes-Benz a demarat deja testele Clasei C revizuite, un model surprins aici în premieră.

Iubitorii actualului design Mercedes nu au niciun motiv de îngrijorare. Modificările de design operate Clasei C par să fie unele foarte subtile. Bara este încă ascunsă, ceea ce indică apariția unei înfățișări ușor diferite, în timp ce farurile par să primească și ele o nouă configurație LED.

La interior (nefotografiat), ne așteptăm la o configurație duală cu instrumente digitale de 12,3 inchi, în stilul celor prezente la actualul E-Class. Ne așteptăm ca C-Class revizuit să-și facă apariția pe piață în cea de-a doua jumătate a anului 2017.

mercedes-c-class-facelift-3

Comentati?

Your email address will not be published.