Mercedes E-Class T-Cross. T-Modell cu ambiții de offroad

,
1.76K 0

Noul Mercedes E-Class T-Modell va veni într-o versiune nou-nouță: Mercedes E-Class T-Cross, o versiune orientată spre off-road. Noul model ar trebui să calce pe urmele lui Audi A6 Allroad.

Garda la sol mărită va reprezenta cea mai semnificativă modificare. Noul T-model va fi disponibil standard cu suspensia pneumatică AIRMATIC. În plus, All Terrain T-Modell ar trebui să prezinte modificările vizuale obișnuite, cum ar fi șorturile de plastic și elementele de protecție ale subcadrului.

Neapărat necesară este tracțiunea integrală oferită standard, așa că viitorul Allroad T-Modell va veni cu sistemul 4Matic, cuplat cu diverse versiuni de motorizare. La modelul break standard, sistemul 4Matic este disponibil la ora actuală la E 400 cu 333 CP și la AMG E43 cu 401 CP.

Altfel, versiunea Allroad va oferi facilitățile de confort și tehnologie deja familiare: comenzi touch pe volan, care pot controla meniul COMAND prin intermediul unor mișcări de glisare, butonul rotativ cu touchpad din consola centrală și configurația cu ecran de 12,3 inchi ca dotare opțională.

La bord, va fi prezentă o gamă largă de sisteme de asistență, care vor avea la bază camera stereo și senzori: funcția Distronic care menține automat distanța corectă față de vehiculul aflat în față, permițînd, în același timp, mașinii să urmeze vehiculul din față la viteze de până la 210 km/h, virînd automat la nevoie. În plus, dispune și de Active Brake Assist, cu funcția pentru intersecții.

Cel mai probabil, Mercedes E-Class T-Modell All Terrain va ajunge pe piață cel mai probabil la jumătate de an după modelul break – în primăvara anului 2017.

e-class-t-cross-2

Sursă & foto: Auto motor und sport

Comentati?

Your email address will not be published.