Ultimul spectacol – Mercedes-Benz CLS Final Edition

,
1.25K 0

Mai apare o dată pe scenă înainte de a dispărea pentru totdeauna. Compania de la Stuttgart oferă Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, dar surprinzător, și coupe-ul în patru uși, într-o versiune Final Edition (Ediție Finală), deși cel din urmă este programat să apară și ca model 2018.

Mașinile echipate cu AMG Line vin acum cu detalii sport, cum ar fi grila cromată de tip diamant, un șort frontal care integrează prize de aer de mari dimensiuni, elemente cromate, iar spatele este individualizat de prezența țevilor de evacuare din oțel inoxidabil, integrate în bară. CLS Final Edition rulează pe jante AMG multi-spiță de 19 inchi, de culoare neagră, cu finisaj lucios.

Mercedes-Benz CLS Final EditionLa interior, șoferul și pasagerul din față sunt răsfățați cu scaune încălzite multi-contur, îmbrăcate în piele neagră, avînd cusături contrastante. Un volan cu partea inferioară aplatizată și padele cromate pentru schimbarea treptelor garantează senzația sport. Sentimentul de spațiu, confort și exclusivitate este asigurat și de acoperișul panoramic glisant și de geamurile fumurii.

Modelele Final Edition sunt ușor de identificat, acestea primind emblema “Final Edition” pe aripi.

Din punct de vedere tehnologic, Final Edition apare însoțit de suspensia sport DIRECT CONTROL, dar și de farurile MULTIBEAM LED cu funcția Adaptive Highbeam Assist Plus, fiecare integrînd câte 24 de LED-uri controlate individual pentru a difuza o lumină cu o precizie deosebită, dar și pentru a nu-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.

Ola Källenius, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG, responsabil cu divizia Vânzări de la Mercedes-Benz, susține “Am creat design-uri legendare cum sunt CLS Coupé și CLS Shooting Brake. Liniile atrăgătoare ale modelelor recente sunt cele care dau tonul în materie de imagine. […] Sunt modele care sunt pe cât de cerebrale, pe atât de pasionale.”

Toate culorile disponibile în gama CLS, dar și toate motorizările vin acum și în versiune Mercedes-Benz CLS și CLS Shooting Brake Final Edition. Ediția specială este oferită contra unui cost suplimentar de 8211 euro, TVA inclus.

Comentati?

Your email address will not be published.