Capodopera de bronz – Mercedes CLS 63 AMG cu jante Strasse

,
3.38K 0

Strasse Wheels are o nouă creație cu care să se dea mare. Și pentru a-și expune creația așa cum se cuvine, producătorul american a arătat-o în compania unei mașini care să o scoată în evidență. Așa a ajuns un Mercedes CLS 63 AMG încălțat cu jante SM5 Deep Concave.

Această “Capodoperă de bronz”, așa cum o numesc cei de la Strasse Wheels, a trecut prin mâinile experților de la DV8 Motorsports, care au îmbrăcat-o într-o folie bronz mat și i-au montat spoilere noi în față și în spate, dar și un difuzor oferit de Renntech.

Mercedes CLS 63 AMG with Strasse Wheels (2)

Tot cei de la Renntech i-au dus puterea până la 679 CP, cuplul ajungînd acum la o valoare impresionantă: 1050 Nm. Este, evident, mașina potrivită pentru a scoate în evidență noul set de jante Strasse.

Piesele care au decorat mașina sunt jantele de 20 de inchi SM5 Deep Concave cu finisaj auriu. Există disponibile mărimi între 18 și 24 de inchi, dar și alte culori cum ar fi negru (lucios, satinat, mat), aluminiu, titaniu, argintiu, auriu și bronz.

Producătorul de jante cu sediul la Miami promit să ofere și anvelope cu măsura corespunzătoare, dar și un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri. pentru CLS 63 AMG.

Sursă: Strasse Wheels.

Comentati?

Your email address will not be published.