Rău și Roșu – Mercedes-Benz C63 AMG cu jante Brixton

,
2.34K 0

Roșu înseamnă dragoste. Roșu înseamnă pasiune. Bine, gata cu romantismul. Dar ce înseamă jante roșii? Când este vorba despre o generație mai veche Mercedes-Benz C63 AMG, poate să însemne că mașina atinge viteze fulgerătoare?

Putem să credem asta, pentru că Mercedes-Benz C63 AMG vine standard cu un motor V8 incredibil, de 6,2 litri. Dar cei de la Weistec Engineering au văzut potențial în mașina construită de AMG la Affalterbach și au vrut mai mult de la ea. Așa că au echipat vehiculul cu un un kit special care duce puterea bolidului până la 700 CP.

Mercedes-Benz C63 AMG

Și dacă înfățișarea, deja agresivă, nu se potrivea întocmai cu noua putere totală, compania de tuning nu s-a putut abține. Așa că, după ce i-au dat mai multă forță, experții de la Weistec și-au întors privirile către caroserie și i-au asigurat un aspect și mai ostil, pe măsura cailor putere dezvoltați de V8-ul de sub capotă.

Mercedes-Benz C63 AMG

Pentru început, au instalat un eleron înalt în spate, cu suporți montați în dreptul spațiului rezervat plăcuței de înmatriculare. La capătul opus, în față, a fost instalat un spoiler proeminent, mașina arătînd acum de parcă mănâncă asfalt la micul dejun.

Dar este ceva ce atrage atenția mai mult ca orice la acest Mercedes-Benz C63 AMG. Nu ne spuneți că nu ați remarcat ceea ce trebuia să observați de la bun început! Este vorba despre jantele roșii Brixton Forged CM7 Targa, cu finisaj mat Carbon Red.

Gonește mai departe, vitezomanule! Nu ne da voie să te oprim! Oricum nu am putea.

 

 

Sursă: Brixton Forged.

Comentati?

Your email address will not be published.