Chirurgie plastică: Acesta este G-Cross de la Hofele Design

,
1.46K 0

Cel mai longeviv model din lume, Mercedes-Benz G-Class, nu s-a schimbat prea mult de-a lungul existenței sale de peste 40 de ani. Interiorul a fost modernizat de-a lungul timpului și a fost mutat din segmentul militar în cel al luxului contemporan. Tehnologia a fost și ea actualizată, dar înfățișarea SUV-ului a rămas, în mare parte, neschimbată. Însă acum cei de la Hofele Design vin să schimbe totul.

Mașina care a venit pe lume în 1979 nu arată prea diferit față de modelele din zilele noastre, dar G-Class-ul care își va face apariția anul viitor va schimba datele problemei. Totuși, fanii design-ului pătrățos al SUV-ului construit la Graz. Mașinăria perfectă pentru off-road a suferit o operație plastică efectuată de Hofele Design și poartă acum numele de G-Cross. Modificările cosmetice au avut ca țintă atât interiorul, cât și exteriorul SUV-ului.

Hofele Design G-Cross (4)

La interior, Hofele Designed a îmbrăcat habitaclul în piele, ducând luxul și caracterul sportiv la un nou nivel. G-Class are acum scaune racing.

Cât despre exteriorul care întorcea deja capete, acum este și mai impresionant. Grila tip diamant, montată la multe dintre modelele Mercedes-Benz, dar niciodată la SUV-ul robust, a fost integrată în partea frontală a mașinii.

Hofele Design a extins și arcadele roților, îmbrăcându-le în fibră de carbon. Acestea găzduiesc acum roti mai mari marca Hofele Wheels de 22 de inchi.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.