NOUL Mercedes-Benz G-Class se arată în premieră

,
1.4K 0

Nu ar trebui să fie niciun secret că Mercedes-Benz are un nou G-Class în dezvoltare. Fotografii spion de la AutoWeek.nl au reușit să surprindă vehiculul de off-road în teste pe timp de iarnă, pentru prima oară.

Mercedes-Benz G-Class este legendarul vehicul de off-road, a cărui înfățișare s-a schimbat foarte puțin din momentul lansării sale, care a avut loc în 1979. Tradiția design-ului pare să rămână intactă odată cu apariția noii generații, care va ajunge pe piață anul acesta.

mercedes-g-class-3

Din nou, Mercedes-Benz pare să-I dea Clasei G aceeași înfățișare angulară, care este, practic, identică cu aceea a predecesorului său. Noua generație pare să fi crescut în lățime: zece centimetri în plus îi vor duce lățimea la 1,97 metri. Suplimentar față de ecartamentul superior, viitorul G-Class primește direcție electromecanică și suspensie independentă. Mercedes vrea, în sfârșit, să ridice confortul SUV-ului la un nivel contemporan.

Noua platformă mai lată va oferi și un spațiu interior mărit. Și lucrurile nu se opresc aici. Noul G-Class va fi beneficia de o platformă complet nouă, modernă, care va asigura o reducere a greutății de câteva sute de kilograme. În plus, SUV-ul va fi propulsat, fără doar și poate, de noile motoare cu șase cilindri pe care Mercedes le-a lansat recent. Puterea maximă va ajunge la 313 CP pentru versiunea diesel.

mercedes-g-class-4

Foto: Autoweek.nl

Comentati?

Your email address will not be published.