Mercedes-Benz A-Class facelift – primele detalii şi poze spion

Mercedes-Benz A-Class
,
2.17K 0

Acestea sunt primele fotografii spion cu Mercedes-Benz A-Class facelift, surprins în teste în ajunul debutului de la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie.

A-Class se află de trei ani pe piaţă, dar revizuirea sa a devenit o prioritate în contextul lansării noului BMW Seria 1 modernizat și a succesului inregistrat de Audi A3.

Caracterizate prin discreție, modificările de design vor viza forma generală a grilei față și a farurilor, aşteptate să primească noua tehnologie full-LED. Stopurile și barele de protecție vor primi și ele un nou look.

La interior, Mercedes-Benz A-Class facelift va primi un display mai mare, gen tabletă, de 8 inci, și mai multe opțiuni de decor și finisaj. Accesul și pornirea fără cheie vor deveni standard pentru întreaga gamă.

Spy-Photo Mercedes-Benz A-Class facelift

Gama de motorizări va rămâne neschimbată. Denumirile modelelor vor fi, însă, diferite, acest lucru făcînd parte din noua nomenclatură Mercedes-Benz. Motoarele diesel, etichetate “CDI” în prezent, vor fi marcate prin litera “d”, prezentă în finalul denumirii modelului. În consecință, vârful de gamă se va numi A 220 d 4Matic în loc de A220 CDI 4Matic și așa mai departe.

Și Mercedes-Benz A 45 AMG va primi un design nou și un plus de putere. Puterea totală ar trebui să eclipseze recordul din prezent cotat la 360 CP și să atingă 380 CP, ca parte a misiunii de a surclasa principalul rival Audi RS3 și arsenalul său de 367 CP. Cilindreea de 2.0 litri rămâne însă, neatinsă. Inginerii de la Mercedes-AMG se vor baza exclusiv pe modificarea presiunii turbo și pe setările admisiei pentru a moderniza motorul cu patru cilindri.

Mercedes A-Class revizuit este așteptat să-și facă apariția în showroom-uri la “finalul toamnei”, ceea ce înseamnă că producția de serie va începe până în septembrie anul acesta.

Comentati?

Your email address will not be published.