Mercedes E-Class T-Modell 2017 apare aproape nedeghizat

,
1.17K 0

O filmare exclusivă arată noul Mercedes E-Class T-Modell 2017 aproape dezbrăcat de camuflaj, purtînd doar o pânză care îi acoperă spatele.

S-a renunțat la forma pătrățoasă a actualului E-Class T-Modell de dragul stilului, ceea ce și Volvo a făcut cu cel mai recent model V90. În locul formelor angulare, noul break adoptă o siluetă fluidă, inspirată în mod straniu de linia geamurilor mai elegantului CLS Shooting Brake.

Interiorul nu aduce mari surprize. Urmîndu-și îndeaproape fratele cu patru uși, Mercedes E-Class T-Modell 2017 prezintă un bord revoluționar, dominat de două ecrane mari, fiecare cu o diagonală de 12,3 inchi. Vizual, cele două ecrane se contopesc sub un capac de sticlă, acestea părînd să plutească independent. Versiunile standard ale Clasei E vor primi ceasurile analog clasice și un ecran multimedia central cu o diagonală de 8,4 inchi.

Sub capotă, așteptăm apariția unei game de motoare asemănătoare cu cea care se regăsește la limuzină, noul motor diesel de 2 litri aflîndu-se în centrul acesteia. Purtînd numele de cod OM654, noua unitate vine în două versiuni: una cu 150 CP pentru E 200 d (nu va disponibilă de la începutul vânzărilor) și alta cu 143 kW / 195 CP pentru modelul de la lansare, E 220 d, cu un consum mixt în ciclul NEDC de 3,9 litri la 100 de kilometri.

Pe parcursul anului 2016, Mercedes va extinde gama cu noul motor pe benzină cu șase cilindri (nume de cod M256) și cu noul motorul diesel (nume de cod OM656). În totalitate noi, aceste unități au intrat deja în producția de testare la uzina din Unterturkheim. La ora actuală, fanii Clasei E sunt nevoiți să se consoleze cu două versiuni cu patru cilindri cu o putere care variază între 184 CP (E 200) și 245 CP și cu un motor cu șase cilindri și 333 CP (E 400).

Comentati?

Your email address will not be published.