Un Mercedes-Benz S-Class trecut prin două ateliere de tuning

,
3.46K 0

Albastru de nu te poți uita la el decât cu ochelari de soare și cu un design agresiv pe măsură. Și totuși, parcă n-am îndrăzni să spunem că este îngrozitor. Mercedes-Benz S-Class Wald a primit și un tratament marca RDBLA.

Poziționat în vârful ierarhiei pe piața automobilelor de lux, unui Mercedes-Benz S-Class nu i-ar sta niciodată bine în culori țipătoare. Ar fi cu siguranță, ultimul lucru la care ne-am aștepta de la limuzina Mercedes. Și totuși, niște curajoși de la compania de tuning japoneză Wald International s-au aliat cu alți curajoși de la RDBLA pentru a arunca un pic de praf magic peste limuzina germană.

Mercedes-Benz S-Class Wald RBDLA

Odată ce au pus mâna pe acest Mercedes-Benz S-Class W222, care trecuse deja prin atelierul companiei japoneze, RBDLA i-a aplicat o folie albastră lucioasă, pe care a decorat-o cu o serie de elemente negre, din fibră de carbon, pentru a-i spori înfățișarea agresivă și pentru a-i îmbunătăți aerodinamica. S-Class-ul aleargă acum pe jante multispiță Forgiato, care primesc o mână de ajutor pentru a asigura confortul suprem, de la suspensia Airmatic.

Bestia albastră poartă acum o nouă bară față și o grilă neagră, vine cu noi aripi pe față, care integrează ventilații laterale, are praguri noi și o bară spate reconfigurată, care include difuzorul de aer și țevile de evacuare. Un eleron pe ușa portbagajului completează pachetul aerodinamic.

Comentati?

Your email address will not be published.