Tuning virtual – Mercedes-Benz E-Class Coupe by X-Tomi Design

,
2.6K 0

Este una dintre cele mai bizare lucrări de tuning văzute vreodată. Nu în sensul rău. Doar în sensul ciudat. În acel sens ciudat în care îți este imposibil să-ți iei ochii de pe ea. Pentru moment, este doar tuning virtual. Dar asta numai până când vreo companie decide să transforme această simulare în realitate.

Talentații designeri de la X-Tomi Design au modificat înfățișarea unui Mercedes-Benz E-Class Coupe. Artiștii cu imaginație bogată au transformat Mercedes-ul într-o creație fosforescentă, pe care au numit-o pompos Liberty Walk Mercedes E-Coupe. Așa cum arată numele, un tuner din Japonia a fost sursa de inspirație pentru cea mai recentă simulare marca X-Tomi. Deci așa se explică totul, inclusiv acele aripi prinse în nituri.

Cu excepția niturilor care țin piesele de carbon, mașina cu înfățișare super agresivă primește un kit care include o bară nouă care integrează o buză proeminentă a spoiler-ului, șorțuri laterale și – deși fotografia nu arată, dar bănuim că sunt acolo – un indispensabil difuzor de ear și un set sport cu patru țevi de evacuare, un obicei de-al casei pentru japonezii de la Liberty Performance.

X-Tomi Design a urcat mașina pe un nou set de suspensii pneumatice și a creat jante late și anvelope pe măsură, pentru a-i amplifica prezența fioroasă.

Dar ce e cu portbagajul de pe plafon, Tomi? Încerci să transformi acest coupe periculos într-o mașină de familie? Am avertizat de la bun început că această simulare are ceva ciudat. Dar atuci nu puteam să ne dăm seama exact despre ce este vorba.

Comentati?

Your email address will not be published.