Mercedes-AMG GT S și C63 AMG tunate de PP-Performance. Prea puternice?

Mercedes-AMG GT S & Mercedes-AMG C63 S
,
1.75K 0

PP-Performance tocmai a dezvăluit versiunea sa a celei mai tunate mașini a anului, Mercedes-AMG GT S, alături de C63 AMG. Ce au aceste mașini în comun? Este vorba despre deja celebrul motor V8 biturbo de 4,0 litri.

PP-Performance tocmai a ajuns la petrecere cu versiunile S ale Mercedes-ului AMG GT și C63 AMG, ambele venind standard cu 510 CP. Dar se pare că tunerul a considerat că această putere este departe de a fi suficientă. Odată ce mașinile au intrat pe mâinile experților germani, aceștia le-au recodat calculatoarele, iar puterea a urcat vertiginos.

PP-Performance 10

Au tunat motorul V8 al Mercedes-ului AMG GT S până 613 CP, de la puterea standard de 510 CP. Motorul garantează acum un cuplu de 765 Nm, de la cel standard de 650 Nm.

Plusul de putere al C-ului 63 S este asemănător. Motorul limuzinei dezvoltă aum 610 CP, de la aceeași putere standard de 510 CP, și un cuplu de 769 Nm.

PP-Performance 4

Și cum decolarea încă este imposibilă, viteza de la 0-100 km/h la sol este atinsă de cei doi bolizi, AMG GT S și C63 S în doar 3,4 secunde (cu 0,5 secunde mai puțin). GT S-ul poate atinge o viteză maximă amețitoare: 324 km/h. Limuzina este cu 17 km/h mai lentă. Oare putem spune “lentă” aici?

Nu numai versiunile S pot trece prin această operație “pe cord”, ci și vehiculele standard. Tuningul le duce până la 610 CP și 765 Nm, o mică diferență față de mașinile inscripționate cu litera S.

PP-Performance 9

Și dacă nu era suficient, PP-Performance le oferă șoferilor super îndrăzneți și mai multă putere: 33 CP în plus pot fi obținuți cu ajutorul unui sistem special de evacuare care costă 2.499 de euro și un filtru de aer tipic mașinilor de curse care vine pentru încă 199 euro. Per total, pachetul de tuning costă 2.899 euro.

Și pentru că nu au nimic de ascuns, cei de la PP-Performance arată fotografii din laboratorul lor.

Comentati?

Your email address will not be published.