Mercedes-Benz GLS 2017 dezvăluit. Noi fotografii spion

,
1.76K 0

Mercedes-Benz GLS 2017 a fost dezvăluit. La scurt timp după debutul SUV-ului Bentayga de la Bentley, la salonul auto de la Frankfurt, Mercedes se pregătește să intre în joc cu GL-ul revizuit, programat să primească un design nou-nouț, dar și un nou nume.

Camouflajul superficial dezvăluie că modificările comestice vor fi centrate în jurul părții frontale, cu noi faruri, un nou ansamblu al grilei și al barei, toate fiind gata să impresioneze. În partea posterioară, tot ce putem vedea este noua pereche de stopuri cu tehnologie LED.

Mercedes știe că GLS va avea de-a face cu o concurență acerbă în persoana noului Bentayga, primul SUV din istoria Bentley. În consecință, vine cu modificări interioare masive, care reprezintă un progres imens în ceea ce privește dotările și finisajele, plus un nou sistem multimedia preluat direct de la fratele mai mic recent revizuit GLE, care include un ecran color de 8 inchi și control rotativ.

De asemenea împrumutat de la GLE este trenul adaptiv și aplicația off-road cu cele patru setări diferite ale sale. Evident, acest lucru nu înseamnă că viitorii proprietari de Mercedes-Benz GLS se vor aventura prea mult în afara asfaltului.

Versiunile GLS 350, GLS 450, GLS 550 și GLS 63 AMG vor continua neschimbate, alături de varianta recent introdusă, GLS 400, dotată cu un motor V6 twinturbo de 3,0 litri care produce 333 CP. Versiunea de top AMG 63 va continua să dezvolte o putere uluitoare de 557 CP. După cum ați ghicit probabil, motorul va rămâne același, cu binecunoscutul V8 biturbo de 5,5 litri încă funcțional sub capota alungită și amenințătoare a modelului Mercedes-AMG GLS 63 revizuit.

Debut comercial este programat pentru finele acestui an.

Sursă foto: AUTOMEDIA

 

Comentati?

Your email address will not be published.