Mercedes S-Class facelift 2018. Tot ce știm

,
2.84K 0

Mercedes S-Class facelift 2018 este pe drum. Actualul S-Class W222 a rescris regulile în segmentul de lux. Dar câștigătorii nu se pot culca pe lauri la nesfârșit. În 2017, modelul actualizat ajunge pe piață și vă dezvăluim acum TOT CE ȘTIM.

Cele mai mari schimbări se concentrează asupra părții frontale, acolo unde Mercedes S-Class va purta o nouă grilă și o nouă bară, dar și cea mai nouă generație de faruri LED MultiBeam. Acest sistem permite rularea permanentă cu faza lungă activată – în funcție de situațiile din trafic, unitățile LED individuale se sting pentru a evita orbirea conducătorilor auto care vin din sens opus. Mai mult, o atenție deosebită a fost acodată pietonilor de pe marginea drumului, dar și animalelor.

alu-beam Mercedes S-Class facelift 2018

În timp ce exteriorul Clasei S rămâne aproape neschimbat, Mercedes va supune interiorul unei transformări majore. Display-ul central de mari dimensiuni va fi mai amplu decât actualul monitor cu diagonala de 12,3 inchi, în timp ce rama care îl separă de eranul TFT din spatele volanului va dispărea. În plus, cei aflați la bord pot controla sistemul Comand prin intermediul gesturilor, acesta fiind răspunsul celor de la Mercedes la sistemul omolog de la noul BMW Seria 7.

În afară de schimbările minore operate la capitolul design și probabil asupra scaunelor, noul S-Class va veni cu un volan nou în trei spițe. Evident, versiunea cu două spițe de la actualul S-Class nu mai este la modă.

Mercedes S-Class facelift 2018

Gama de motorizare de la Mercedes S-Class va fi, de asemenea, schimbată semnificativ. Noua limuzină de lux primește motoare diesel și pe benzină turbo cu șase cilindri în linie, o putere de până la 340 CP și un cuplu de maximum 700 Nm. Celelalte unități vor beneficia de un plus de putere și de emisii CO2 reduse. Transmisia automată cu nouă trepte, 9G-Tronic, va fi dotare standard în cadrul gamei.

S-Class plug-in hybrid 500 e va fi, de asemenea, revizuit, primind un motor de 3,0 litri cu șase cilindri în linie, în combinație cu un motor electric mai puternic și transmisia automată cu nouă trepte, dar și cea mai nouă generație de baterii litiu-ion. Clasa S hibrid vine, de asemenea, cu sistem de încărcare wireless, prin inducție, o opțiune care poate oferi un plin pentru baterie de 3,6 kW pe oră.

Foto: Auto-motor-und-sport.de

Comentati?

Your email address will not be published.