Interiorul noului Mercedes C-Class facelift 2018 dezvăluit

,
2.95K 0

Interiorul modelului Mercedes C-Class facelift 2018 a fost dezvăluit de colegii noștri de la Carscoops. Fotografiile lor spion arată un bord modernizat.

Dincolo de finisajele actualizate ale bordului, noul C-Class facelift va primi noul volan cu trei spițe și taste cu tehnologie touch, preluat de la noul Mercedes E-Class. Display-ul central primește și el o nouă ramă, desi poziția sa (în partea superioară a consolei centrale) rămâne aceeași.

De asemenea nou este controller-ul rotativ al sistemului COMMAND. Fotografiile spion arată noua configurație cu un touchpad mai mare și butoane amplasate lateral. Ceea ce lipsește din fotografiile prototipului este noua configurație cu ecran dual cu două display-uri color de câte 12,3 inchi. Așteptată la C-Class după lansarea ei odată cu E-Class, apariția acestei configurații pare să fi fost amânată, în schimb, pentru viitoarea generație a Clasei C.

La exterior, fanii actualului design al Clasei C nu au niciun motiv de îngrijorare. Modificările de design applicate Clasei C par foarte subtile: bare noi și faruri actualizate cu o nouă configurație LED.

 

Sursă: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.