Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018 surprins aproape fără camuflaj

,
1.29K 0

Mercedes-Benz E-Class Coupe 2018 se apropie de momentul debutului. Camuflajul se tot subțiază, noul Coupe fiind surprins aproape în hainele versiunii finale, de serie.

Versiunea coupe a Mercedes-ului E-Class este încă supusă testelor, dar camuflajul a fost redus la minimum. Modelul Cabriolet încă mai poartă părți false de caroserie, menite să-i mascheze liniile suave. Se pare că vor fi puține surprize în momentul lansării, pentru că vor fi multe elemente familiare de design, preluate, cum era de așteptat, de la C-Class Coupe și S-Class Coupe.

Sub capotă, regăsim, alături de motorul turbo cu patru cilindri, noua unitate cu șase cilindri în linie, care a înlocuit vechiul V6. Va fi și prima dată când modelele Coupé și Cabriolet vor primi un tratament Mercedes-AMG complet. În acest caz, ca și la limuzina Mercedes-AMG E 63 dezvăluită recent, un V8 de 4.0 litri cu 612 CP ar trebui să se regăsească sub capotă.

Noile Mercedes E-Class Coupe și Cabrio vor avea o cu totul altă direcție, urcând în segmentul superior – apropiindu-se astfel de BMW Seria 6. Noul Coupe nu mai are la bază Clasa C, ci o versiune cu ampatament extins a platformei MRA, folosită și de E-Class. Ne așteptăm ca lansarea oficială să aibă loc la Geneva, în luna martie a anului viitor.

Sursă: Walko.

Comentati?

Your email address will not be published.