Mercedes-AMG GT este vedeta noii campanii ‘Santoni for AMG’

,
1.68K 0

O nouă colecție Santoni for AMG își face apariția, iar campania publicitară care o promovează are în prim plan supercarul Mercedes-AMG GT.

Colecția Santoni for AMG se mărește acum cu o nouă linie de pantofi sport și de accesorii de călătorie, atât pentru bărbați, cât și de damă, toate inspirate de mașina sport lansată anul trecut de compania de putere de la Affalterbach, Mercedes-AMG GT.

Santoni for AMG

Logo-ul GT ștanțat pe pantofu sport pecetluiește parteneriatul dintre cele două brand-uri premium, Santoni și Mercedes-AMG, ambele urmînd aceeași filosofie: măiestrie ca un semn al luxului exclusivist. Atât brand-ul de pantofi din Italia, cât și compania de supercaruri din Germania au pornit la drum cu o mică afacere într-un garaj. De-a lungul anilor, mica afacere s-a transformat într-un business global cu caracter premium.

Cea mai recentă colecție Santoni for AMG promovează atât viața de zi cu zi, cât și stilul sportiv. Combinația de materiale a noului pantof sport Santoni for AMG este una activă și inovatoare, susțin designerii. Fabricați din materiale ultraperformante și piele de vițel, pantofii sunt personalizați de prezența logo-ului GT, dar și a detaliilor din piele întoarsă. Talpa este făcută din material super ușor, pentru a asigura șoferului o senzație incredibilă atunci când apasă pedala până la podea, dar și când iese la o simplă plimbare.

Și pentru prima oară în istoria parteneriatului Santoni-AMG, o colecție de serviete și genți de călătorie completează completează oferta. Design-ul minimalist și detaliile fine asigură fiecărui produs manevrabilitate facilă și un caracter multifunctional.

 

Comentati?

Your email address will not be published.