Lewis Hamilton și-a cumpărat LaFerrari

,
1.87K 0

Totul pare să meargă foarte bine pentru Lewis Hamilton. După câștigarea titlului de campion mondial în 2014 și după un început în forță la Marele Premiu al Australiei. Cum și-a sărbătorit victoria? Și-a achiziționat un LaFerrari nou-nouț.

Britanicul și-a cumpărat o ediție limitată Ferrari pentru un preț absolut incredibil de 1,5 milioane de dolari. „LaFerrari” este un supercar hibrid care atinge o viteză maximă de 350 km/h și accelerează de la 0 la 200 km/h în aproximativ 7 secunde, iar pentru 100 km/h are nevoie de mai puțin de 3 secunde. Supercarul este propulsat de un motor V12 de 6.2 litri cuplat la un motor electric care folosește tehnologia KERS, ce mărește atât puterea, cât și cuplul. Achiziționarea a fost confirmată și de către șeful Mercedes-Benz Motorsport, Toto Wolff. „Bineînțeles că Lewis a fost în strânsă legătură cu Ferrari, cum nu știți? Tocmai ce și-a cumpărat un Ferrari, exact, LaFerrari.” De asemenea, a confirmat și faptul că acest lucru nu îi afectează în niciun fel colaborarea cu Mercedes.

laferrari-hamilton-f1-1000x510

Lewis Hamilton a urat bun venit noii sale bijuterii în garajul său, unde conviețuiesc și alte supercaruri precum Pagani Zonda, McLaren MP4-12C, Shelby Cobra și Shelby Mustang GT500.

Între timp, Hamilton se antrenează pentru cea de-a doua cursă de Formua 1 la Sepang International Circuit din Malaezia ce va avea loc între 27 și 29 martie, iar după câștigarea Marelui Premiu al Malaeziei în 2014, acesta speră la încă o victorie și în acest an.

lewis-hamilton-laferrari-1440px_1440x655c

„Sunt pregătit pentru orice, iar scopul este să repet performanța de anul trecut,” a spus Lewis Hamilton. „Abia după opt încercări am reușit să ajung în top și nu plănuiesc să mai aștept încă pe atât.”

 

Comentati?

Your email address will not be published.