Lewis Hamilton și-a cumpărat LaFerrari
, / 1230 0

Lewis Hamilton și-a cumpărat LaFerrari

SHARE
Home Motorsport F1 Lewis Hamilton și-a cumpărat LaFerrari

Totul pare să meargă foarte bine pentru Lewis Hamilton. După câștigarea titlului de campion mondial în 2014 și după un început în forță la Marele Premiu al Australiei. Cum și-a sărbătorit victoria? Și-a achiziționat un LaFerrari nou-nouț.

Britanicul și-a cumpărat o ediție limitată Ferrari pentru un preț absolut incredibil de 1,5 milioane de dolari. „LaFerrari” este un supercar hibrid care atinge o viteză maximă de 350 km/h și accelerează de la 0 la 200 km/h în aproximativ 7 secunde, iar pentru 100 km/h are nevoie de mai puțin de 3 secunde. Supercarul este propulsat de un motor V12 de 6.2 litri cuplat la un motor electric care folosește tehnologia KERS, ce mărește atât puterea, cât și cuplul. Achiziționarea a fost confirmată și de către șeful Mercedes-Benz Motorsport, Toto Wolff. „Bineînțeles că Lewis a fost în strânsă legătură cu Ferrari, cum nu știți? Tocmai ce și-a cumpărat un Ferrari, exact, LaFerrari.” De asemenea, a confirmat și faptul că acest lucru nu îi afectează în niciun fel colaborarea cu Mercedes.

laferrari-hamilton-f1-1000x510

Lewis Hamilton a urat bun venit noii sale bijuterii în garajul său, unde conviețuiesc și alte supercaruri precum Pagani Zonda, McLaren MP4-12C, Shelby Cobra și Shelby Mustang GT500.

Între timp, Hamilton se antrenează pentru cea de-a doua cursă de Formua 1 la Sepang International Circuit din Malaezia ce va avea loc între 27 și 29 martie, iar după câștigarea Marelui Premiu al Malaeziei în 2014, acesta speră la încă o victorie și în acest an.

lewis-hamilton-laferrari-1440px_1440x655c

„Sunt pregătit pentru orice, iar scopul este să repet performanța de anul trecut,” a spus Lewis Hamilton. „Abia după opt încercări am reușit să ajung în top și nu plănuiesc să mai aștept încă pe atât.”

 

Comentati?

Your email address will not be published.