Calendarul Mercedes-Benz – un Mercedes pe lună
, / 642 0

Calendarul Mercedes-Benz – un Mercedes pe lună

SHARE
Home Stiri auto Calendarul Mercedes-Benz – un Mercedes pe lună

Este acel moment al anului în care nebunia cumpărăturilor și a decorațiunilor de Crăciun ne ocupă cam tot timpul liber. Mercedes-Benz a început deja numărătoarea inversă. O reprezentanță de pe teritoriul inamicului BMW a lansat calendarul Mercedes-Benz.

O reprezentanță Mercedes-Benz de la Munchen le dă fanilor ocazia de a avea un nou Mercedes-Benz în fiecare lună din 2016. Mercedes-AMG GT cu imprimeu floral, C-Class îmrbăcat în paiete și G-Class înfășurat într-o folie cu motive psihedelice îi vor însoți, anul viitor, pe fanii brand-ului cu stea în frunte.

Noile înfățișări ale vehiculelor au fost puse la cale de către tineri designeri, susținuți de compania auto germană. Lângă mașini, se află manechine îmbrăcate în ținute care imită look-ul mașinilor.

Calendarul Mercedes-Benz (4)

Denim, paiete, coral și roz somon, broderie florală 3D și chiar celebrele cizme UGG sau simplu bleumarin sunt temele înfățișate în paginile noului calendar Mercedes-Benz. Haideți să ne bucurăm de fiecare lună din 2016! Și de modelele Mercedes!

Comentati?

Your email address will not be published.