Oficial: Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake

Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake
,
2.28K 0

Mercedes-Benz joacă tare, iar odată cu lansarea noului CLA Shooting Brake, producătorul german a dezvăluit și versiunea de performanță CLA 45 AMG Shooting Brake.

După modelele A 45 AMG, CLA 45 AMG și GLA 45 AMG, noul model Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake devine cel de-al patrulea model compact de performanță lansat de Mercedes-Benz.

Vârful de gamă Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake își va încânta clienții cu obișnuitul motor de 2 litri supraalimentat în patru cilindri, capabil să producă 360 CP la 6.000 rpm și un cuplu de 450 Nm între 2.250 și 5.000 rpm.

Toate resursele sale sunt trimise către sistemul 4MATIC prin intermediul unei cutii de viteze în șapte trepte AMG SPEEDSHIFT DCT, o soluție ce permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde, în timp ce viteza maximă a fost limitată electronic la 250 km/h. In ciuda acestor performanțe de top, Mercedes-Benz a anunțat un consum mediu de combustibil de 6,9 litri la 100 km.

Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake (X 117) 2014

La exterior, CLA 45 AMG Shooting Brake beneficiază de un aspect mult îmbunătățit, care parcă anunță caracterul său dinamic. În acest sens, designerii Mercedes-Benz au apelat la prize de aer frontale mai mari, un eleron pentru plafon, sistem de evacuare sport cu țevi de eșapament duble cromate și jante din aliaj ușor de 18 sau 19 inci.

Cât privește tehnologia,  CLA 45 AMG Shooting Brake este dotat cu sisteme de siguranță cum ar fi ADAPTIVE BRAKE, ATTENTION ASSIST, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, ESP curve dynamic assist și faruri bi-xenon.

Calitățile dinamice ale noulu CLA 45 AMG Shooting Brake se reflectă, de asemenea, și la interior, unde versiunea de performanță a primit scaune din piele ARTICO/microfibre DINAMICA și cusături roșii contrastante, plus centuri de siguranță roșii designo. Mai mult decât atât, este disponibil și un volan sport cu partea de jos teșită, dotat cu padele pentru schimbarea treptelor, în timp ce finisajele în detaliu sunt reprezentate de ornamentele din aluminiu și gurile de ventilație galvanizate.

Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake (X 117) 2014

De asemenea, clienții își pot personaliza după bunul plac propriul model CLA 45 AMG Shooting Brake, dacă aleg pachetele Exterior Carbon-Fibre, AMG Night sau AMG Exclusive.

Comercializarea noului CLA 45 AMG Shooting Brake va începe în luna martie 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.