Cât de rapid este Smart Turbo DCT? Test de accelerație

,
1.54K 0

Cât de rapid este Smart Turbo DCT? Probabil că nu asta este dilema la care visați într-o după-amiază caniculară de vară. Totuși, ne simțim obligați să dezvăluim răspunsul cu ajutorul Automann.tv.

În stare să dezvolte 90 CP, noul motor turbo cu 898 cc pe benzină, cu trei cilindri și injecție directă, este, cu siguranță, punctul forte al întregii game. Iar atunci când este cuplat cu o cutie automată în șase trepte și cu dublu ambreiaj construită de Getrag devine oare şi cel mai rapid?

Cifrele oficiale sugerează că poate atinge borna de 100 km/h în 10,7 secunde. Ok, nu sună rapid ca viteza luminii, dar este mai mult decât suficient avînd în vedere greutatea mașinii și mai ales, dimensiunile sale. Puterea este, de asemenea, satisfăcătoare pentru o mașinuță atât de mică și agilă, cuplul de 135 Nm disponibil fără ezitare la turațiile menționate de 2,500 rpm până la 5,500 rpm.

Gata cu teoria. Haideți să vedem ce arată testul independent demarat de Automann.tv. Conform colegilor noștri nemți, Fortwo Turbo DCT atinge 100 km/h în 12,9 secunde. Clipul arată că viteza maximă de 154 km/h (96 mph) este atinsă în aproape 40 de secunde. Suntem convinși că rezultatele ar putea fi mult mai bune, dar dăm vina pe asfaltul ud… Vedeți mai jos clipul.

Comentati?

Your email address will not be published.