Mercedes-Benz GLC Coupe în varianta de serie este aici

,
2.35K 0

După noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio, vă aducem prima înfățișare a viitorului GLC Coupe în versiunea de serie, realizat de RM Design.

Venind pe urmele modelului GLE Coupe, pe care l-am pus recent la treabă, Mercedes-Benz lucrează deja la fratele său mai mic. Denumit GLC Coupe, acesta este, în mare, versiunea de serie a conceptului cu nume asemănător dezvăluit anul acesta la salonul auto de la Shanghai.

Așa cum era de așteptat, noul GLC Coupe va miza totul pe cartea designului sportiv. Din profil, nu poate fi confundat sub nicio formă cu GLC Coupe, singura asemănare fiind faptul că este un SUV coupe în toată regula, cu o capotă care se alungește armonios spre partea posterioară frumos sculptată. În stilul C-Class Coupe, design-ul stopurilor imită modelul S-Class Coupe, cu cele două benzi LED amplasate în partea superioară, care joacă rolul semnalizatoarelor.

glc-coupe1

Mercedes-Benz GLC Coupe nu vine cu vreo surpriză tehnologică în mânecă. Programat să moștenească aceeași platformă ca și SUV-ul obișnuit GLC și ca și C-Class, acesta va veni cu o gamă de motorizări identică. Inițial, GLC Coupe va fi disponibil cu motoare diesel și pe benzină cu patru și șase cilindri.

Va fi de asemenea oferită o versiune plug-in hybrid. Pentru noul GLC Coupe 350 e, propulsia va fi asigurată, în esență, de același sistem de propulsie folosit de versiunea eco a Clasei C: un motor turbo de 2 litri pe benzină combinat cu unul electric de 60 kW, pentru o autonomie electrică de 30 km.

Sursă ilustrație: RM Design

Comentati?

Your email address will not be published.