Conceptul Autonomous Driving – Numărătoarea inversă a început

Conceptul Mercedes-Benz Autonomous Driving va fi dezvăluit la CES 2015 din Las Vegas
,
1.6K 0

Așteptarea este îngrozitoare! Și cei de la Mercedes-Benz o fac și mai grea. Tocmai au publicat o imagine a ceea ce va fi conceptul Autonomous Driving, pe profilul lor de pe o rețea de socializare. Singura informație pe care o primim este aceasta: “Viitorul va fi mai îndrăneț decât v-ați imaginat vreodată.Și vedem hashtag-ul #mbCES, ceea ce confirmă prezentarea conceptului la CES 2015.

Fotografia este făcută în întuneric aproape total, așa că silueta neconvențională dă frâu liber imaginației. Un design aerodinamic, o linie a plafonului joasă și aplecată și o formă de ou a siluetei futuriste. Nu e mult, dar este suficient ca să facă așteptarea și mai grea, înainte ca Mercedes-Benz să dezvăluie conceptul la Consumer Electronics Show din Las Vegas, săptămâna viitoare. Momentul îndelung așteptat este programat să aibă loc pe 5 ianuarie, iar președintele Daimler, Dr. Dieter Zetsche, se va afla în prim plan la evenimentul din cadrul CES.

Mașina misterioasă, care arată ca un mouse gigant de PC, a fost surprinsă testînd la începutul lunii decembrie, acoperită în totalitate. Click aici ca să aflați mai multe despre ea.

Iar Mercedes-Benz a făcut public deja, interiorul conceptului său autonom, în timpul evenimentului TecDay “Autonomous Mobility”.

Conceptul Autonomous Driving

Silueta arătată în fotografie într-o lumină difuză, va fi acoperită cu senzori și camere de luat vederi, care vor identifica obstacole, mașini, pietoni, marcaje dintre benzi, locuri de parcare, semafoare, detectînd cam tot ce se află în fața și în jurul ei.

Când vine vorba de mecanică, buzele inginerilor de la Mercedes-Benz sunt pecetluite. Dar au muncit din greu când vine vorba de mașini autonome. Merită să menționăm aici Mercedes-Benz S 500 Intelligent Drive, care de curând, a început testele și în California. Dar a scris istorie în 2013, când a parcurs aproximativ 100 de kilometric de la Manheim la Pforzheim, pe șoselele dintre orașe, dar și în trafic urban. S-ul Intelligent Drive a urmat itinerariul călătoriei făcute de Bertha Benz, soția lui Karl Benz, la exact 125 de ani de când a avut loc.

Țineți minte: 5 ianuarie, Las Vegas, 8 p.m. ora locală. Numărătoarea inversă a început!

Update: Primim și un bonus. Cu generozitate, Mercedes-Benz ne arată un pic mai mult:

Comentati?

Your email address will not be published.