Prototipul Mercedes-Benz autonom spionat

Conceptul autonom Mercedes-Benz
,
1.67K 0

Mercedes-Benz a decis să dezvăluie conceptul său autonom în ianuarie 2015 la Consumer Electronics Show în Las Vegas, dar, până atunci, primele imagini-spion ale prototipului autonom au ajuns pe net.

Până acum, Mercedes-Benz ne-a oferit o vagă percepție a interiorului conceptului său autonom și a anunțat că flota sa autonomă va intra în teste în California. În orice caz, fotografiile prototipului complet deghizat au apărut recent pe internet.

Conform Autocar, designer-ul Mercedes-Benz Gorden Wagener, omul responsabil de acest proiect, a explicat că Mercedes-ul care se conduce singur va fi mai “emoțional” în comparație cu vehiculul autonom Google, recent dezvăluit. Pentru moment, trebuie să ne mulțumim cu această informație și să-l credem pe cuvânt, din moment ce prototipul puternic camuflat nu dezvăluie prea mult din design-ul său.

“Am arătat deja parțial interiorul plănuit pentru conceptul nostru și, în curând, vom arăta o viziune a întregului exterior. Nu există îndoială că este o oportunitate incitantă, dar în această fază, pur și simplu, explorăm variantele, fără să confirmăm cum va fi, a declarant Wagener.

Cu toate acestea, oficialul Mercedes-Benz crede cu tărie că proporțiile Mercedes-ului sunt unice și că cel mai important aspect al oricărui design este modul în care acesta reflectă valorile companiei.

“Capotele alungite ale mașinilor noastre, cu cabinele lor poziționate peste roțile din spate, sunt atât de frumoase încât nu sunt sigur că vrem să ne îndepărtăm de această idee”, a adăugat el.

Comentati?

Your email address will not be published.