EuroNCAP: Mercedes GLC, cel mai sigur SUV din clasa sa

,
1.74K 0

Construit ca un tanc! Asta a fost, mai mult sau mai puțin, impresia EuroNCAP în privința noului Mercedes GLC – cotat ca fiind cea mai sigură mașină din clasa sa, conform rezultatelor din 2015.

Fiind cel mai bun din clasa sa, noul SUV preia conducerea la categoria “SUV compact”. GLC este cel de-al doilea vehicul de la Mercedes-Benz clasat pe primul loc la evaluarea siguranței; în 2014, C-Class a primit titlul “Best in Class” (“Cel mai bun în clasa sa”).

GLC a primit deja cinci stele EuroNCAP în decembrie 2015 la evaluările care au testat siguranța pasegerilor copii, protecția pietonilor și sistemele de asistență. Baza pentru rezultatul maxim este interacțiunea eficiență a sistemelor active și pasive de siguranță, în combinație cu cele mai moderne sisteme de asistență la condus, o cabină cu o siguranță extrem de stabilă și sisteme de fixare eficiente.

Aproape toate sistemele de asistență la rulare cunoscute deja de la C-Class, E-Class și S-Class sunt disponibile și la noul GLC. Aceste sisteme, în conformitate cu Intelligent Drive, combină diverși senzori cum ar fi camerele de luat vederi și monitorizare radar. Asigură astfel un plus de confort și siguranță.

În plus față de cerințele pentru cotarea Euro NCAP, sistemele PRE-SAFE® și ATTENTION ASSIS au fost recompensate cu două așa-numite “Advanced Rewards” de către Euro NCAP.

Comentati?

Your email address will not be published.