Cum să distrugi un Mercedes? Nu se poate! Este indestructibil!
, / 1040 0

Cum să distrugi un Mercedes? Nu se poate! Este indestructibil!

SHARE
Home Lifestyle Cum să distrugi un Mercedes? Nu se poate! Este indestructibil!

De încredere, de durată și foarte puternic. Sunt doar câteva dintre calitățile cu care putem descrie mașinile Mercedes-Benz. Dar oare cum poți să distrugi un Mercedes vechi? Haideți să vedem!

Echipa de filmare de la Fifth Gear, în frunte cu gazda emisiunii, Vicki Butler-Henderson, a făcut tot ce i-a stat în putere să facă motorul unui Mercedes-Benz E-Class vechi să nu mai funcționeze. Au încercat să-l strivească urcînd un monster truck peste mașină. Au încercat să distrugă suspensiile mașinii. Ba chiar au încercat să o înece și, imaginați-vă, au ras cu tunul în bătrânul Mercedes. Dar motorul a pornit de fiecare data.

Distruge-i suspensia! Dar procesul de distrugere a început cu testul batei de baseball. În afară de câteva semne de… bună purtare, mașina a rămas intactă. Măcar Vicki Butler-Henderson și-a cerut scuze mașinii pe care a lovit-o fără milă. Au urmat apoi, alte abuzuri! Echipa de filmare a încercat să facă praf suspensia Mercedes-ului E-Class break rulînd cu el – la viteză maximă – de-a lungul unui drum neasfaltat, care, se pare, nu a dus lipsă de gropi și denivelări.

Îneacă-l! Domnișoara Butler-Henderson a dus mașina la înot, într-un bazin cu o adâncime de aproape un metro. Scufundat în apă, motorul a clacat rapid. Șoferița a scăpat cu ușurință din această cameră de tortură plină cu apă, apoi a tractat Mercedes-ul pe uscat. După o scurtă resuscitare, motorul a pornit din nou!

Zdrobește-l cu un monster truck! Un monster truck de 4 tone cu roți uriașe s-a cățărat pe E-Class. Lovit în plin, geamul lateral din față a fost făcut țăndări, iar structura mașinii a părut grav avariată. Dar, vă vine să credeți sau nu, motorul a supraviețuit. De dragul vremurilor apuse.

Bombardează-l! Și au păstrat partea cea mai grea pentru final. Au pus o grenadă pe bancheta din spate. CD player-ul și ștergătoarele încă funcționau. Au tras cu o ghiulea în el. Apoi l-au aruncat în aer. Când incendiul a fost stins, Mercedes-ul încă a rămas în picioare. Iar motorul a rămas intact. Nu credeți până nu vedeți cu ochii dumneavoastră? Chiar vă rugăm să urmăriți și ultima încercare de distrugere a Mercedes-ului.

Comentati?

Your email address will not be published.