Renntech pregătește primul Mercedes-AMG GT tunat

,
1.68K 0

Expertul german în tuning Renntech a pus bazele a ceea ce e menit să devină primul Mercedes-AMG GT S modificat din întreaga lume.

Cel mai tânăr supercar de la Mercedes prezintă un motor biturbo V8 de 4 litri care dezvoltă 510 CP, încheind prin a-l învinge pe mult mai puternicul său predecesor SLS pe circuit. Bineînțeles, totul se rezumă la faptul că noul GT este semnificativ mai ușor. Dar dacă acest lucru nu este de ajuns? Mergi să te programezi la doctor, ah, pardon, la Renntech.

Primul proiect al companiei, bazat pe Mercedes-AMG GT, a fost demarat deja. Iar viitorul sună bine. Atât vă putem spune. Renntech este creația unei echipe alcătuite din foști ingineri AMG, evident cei mai capabili tehnicieni la care ai putea apela dacă ai avea nevoie urgentă de putere.

Ce oferă? Cei de la Renntech spun că prima etapă a remapării ECU va aduce un plus considerabil de putere, estimat la nu mai puțin de 600 CP. Există și o etapă a doua? Bineînțeles că există. Totuși cifrele exacte atribuite acesteia nu au fost încă dezvăluite, dar, cu siguranță, Renntech va avea pregătiți cel puțin 700 CP. Nebun, nebun, nebun!

Comentati?

Your email address will not be published.